شناسهٔ خبر: 181491 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

هم افزایی دستگاه‌های خدمات رسان در طرح راهداری زمستانی یک ضرورت است

برف اراک در اولین نشست هماهنگی راهداری زمستانی در سال ۱۴۰۳، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی بر تعامل و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی دخیل در طرح راهداری زمستانی برای ارائه خدمات مطلوب و حداکثری به مردم تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان مرکزی، اولین جلسه هماهنگی راهداری زمستانی با حضور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، رئیس پلیس راه استان، نمایندگان هلال احمر، اورژانس، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران استانداری مرکزی، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و... و حضور وبیناری روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ها و فرماندهان پاسگاه های پلیس راه استان به میزبانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد.

مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی در این جلسه اظهار کرد: امیدواریم فصل پربارشی در زمستان داشته باشیم تا هموطنان از نعمات خداوند بهره برده و در عین حال شاهد بروز کمترین مشکل و خطر برای رانندگان، مسافران و کاربران جاده‌ای باشیم و بتوانیم با کمک یکدیگر ترددها را مدیریت و تسهیل کرده و در نهایت در راه خدمت به مردم سربلند باشیم.

وی با قدردانی از زحمات راهداران و دستگاه‌های ذی‌ربط در حوزه خدمات رسانی به کاربران جاده‌ای افزود: با توجه به اینکه این اداره کل متولی نگهداری راه‌های استان است، یکی از اهداف جلسه، افزایش سطح تعامل بیشتر با دستگاه‌های مختلف در بحث نگهداری از جاده و ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به مسافران و رانندگان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با بیان اینکه ادارات تابعه شهرستان‌ها از ابتدای پاییز اقدامات اولیه از قبیل اورهال کردن ماشین آلات و تجهیزات و ذخیره‌سازی شن و نمک را انجام داده‌اند، ادامه داد: خرید، حمل و ذخیره‌سازی شن و نمک برای جلوگیری از انسداد مسیرهای ارتباطی  در راهدارخانه‌های سراسر استان انجام شده و خوشبختانه از آمادگی کامل برخوردار هستیم.

جهانی گفت: قطعاً نقاط مهم و آسیب پذیری در شبکه راه‌های استان وجود دارد که باید نگاه ویژه‌تری به آن‌ها داشته باشیم و جزو اولویت‌های خود قرار دهیم؛ پلیس و راهداری با اکیپ‌های مشترک در این نقاط حضور خواهند داشت و سعی می‌کنیم تا این نقاط را برای ارائه خدمات بهتر پوشش دهیم.

وی با بیان اینکه در مقاطعی از شبکه راه‌های استان مناطق کولاک خیزی وجود دارد که هر ساله در این ایام با چالش روبرو است اضافه کرد: امسال سعی شد تا با ارتقای کیفیت رویه آسفالتی راه‌ها بخشی از این مشکلات مرتفع و در سایر نقاط باقیمانده نیاز است تا با استفاده از آسفالت سرد نسبت به لکه گیری مسیرها اقدامات عاجلی صورت پذیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تأکید کرد: دستگاه‌های خدمات رسان در حد امکان از خودروهای مکانیزه استفاده کنند و یکی از نکات مهم استفاده از جرثقیل‌ها و یدک‌کش هاست که باید دستگاه مربوطه این نکته را مدنظر قرار دهد و برای ساماندهی بیشتر به کمک دیگر دستگاه ها بیایند تا بتوانیم از توان آن‌ها نیز بهره ببریم.

جهانی یادآور شد: دستگاه‌های ذی‌ربط مستقر در شهرستان‌ها نیز باید از تمام توان خود برای عبور از فصل زمستان و نگهداری از راه‌ها به بهترین شکل بهره بگیرند.

وی اضافه کرد: اولویت اصلی خدمات راهداری به خصوص در فصل بارش و بارندگی راه‌های شریانی و اصلی است که باید تمامی دستگاه‌ها این نکته را مدنظر قرار دهند و با آمادگی بیشتری حضور داشته باشند تا مشکل خاصی رخ ندهد.

رئیس پلیس راه استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: یکی از طرح‌های پلیس اجرای برنامه‌های مختلف برای آمادگی بیشتر در طرح ترافیک زمستانه است تا با آمادگی بیشتر و انجام اقدامات و خدمات مطلوب‌تر شاهد کاهش حوادث رانندگی و تلفات ناشی از آن باشیم.

روح‌الله آشوری اظهار کرد: هدف اول در طرح انتظامی-ترافیکی زمستانه بحث پیش‌بینی و بعد پیشگیری و در نهایت رسیدگی به امداد و نجات و سوانح است تا بازخورد خوبی داشته باشند و به همین دلیل مکاتبات چه به صورت مکتوب و چه با برقراری تماس هرچه زودتر پیگیری شود البته مهمترین مسئله بحث تعامل است تا با کمک یکدیگر بهترین خدمات را به استفاده‌کنندگان از جاده ارائه دهیم و نباید خود را به بروکراسی اداری معطوف کنیم.

رئیس پلیس راه استان مرکزی بیان کرد: نقاطی که پیش از این نیز با مشکلاتی مواجه بوده تأکید بیشتری داریم تا با همکاری بیشتر و انجام گشت‌های میدانی به حداقل برسد تا رضایت کاربران جاده‌ای را نیز در پی داشته باشد.